Man kan ikke altid nå det hele på et galleri

13 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Når man besøger at galleri, så gør man det nogle gange, fordi man har hørt, at der er kommet en bestemt udstilling til, som man gerne vil se.

Andre gange har man måske inviteret nogen ud for at vise ens kulturelle side af sig selv, eller man har bare ens vante galleri, som man godt kan lide at besøge, så man lige stikker snuden ind nu og da for at se, hvordan det står til derinde – om der er noget nyt eller ej.

Man kan måske bare godt lide at være på stedet grundet indretningen, arkitekturen eller caféen, så man kan slappe af, tage nogle noter eller bare være sig selv.

Men hvis man er ankommet et helt nyt sted, så vil man måske gerne nå at suge så meget til sig som muligt, hvis man er en grundig kunstelsker.

Det er bare ikke altid, det er muligt.

Udvælg nogle gange det, du vil nå at se på et galleri

Der er selvfølgelig de små gallerier, som ikke har særligt meget udstillet, så man kan nå det hele i løbet af kort tid, men hvis man vil fordybe sig i hvert element af udstillingen, læse opslag og måske tage med på en guidet rundtur, så kan det også komme til at tage tid.

Så er der jo de store gallerier, hvor man har så meget at se på, at man med det samme godt ved, at man ikke kan nå det hele.

Så bliver man måske nødt til at lægge en plan hjemmefra, hvad man vil nå at se, og gør man ikke det, så tager man måske beslutningen på stedet.

Men der er et sted, hvor man altid gerne vil nå det hele, og ellers må man simpelthen komme igen – gerne flere gange.

Og vi taler selvfølgelig om http://www.galleri-artexpo.dk/ , hvad ellers?