Her finder du stickers til mange formål

30 november 2019 admin

Stickers til bilen

Hvis du har en bil, kan du gøre opmærksom på en mening, en sjov vittighed eller give en vigtig besked til de biler som kører lige bag det. Ved at bruge stickers bag på din bil, har du mulighed for at placere et tydelig symbol der viser, at du har børn i bilen. Dermed gør du dine medpassagere opmærksom på, at køre ansvarligt. Du kan også forære en sticker som gave til din far eller mor, hvor der f.eks. står “mors dyt” eller “fars dyt”, for at markere hvis bil det tilhører. Der er mange sjove og kreative måder at bruge stickers på bilen. Det kan naturligvis også bruges inde i bilens kabine. Her kan det være, at du gør opmærksom på, at der ikke må ryges i bilen. Hvis du derfor har nogle med i bilen eller låner bilen ud, kan du være sikker på, at de ikke er i tvivl om, at der ikke må ryges i bilen. Det kan også være, at du ikke ønsker husdyr i bilen eller andet. 

Stickers til postkassen

Det kan være kedeligt med de traditionelle stickers med navn på postkassen. Derfor kan du udsmykke din postkasse lidt anderledes med kreative og sjove stickers, der viser hvad nummer I bor i, hvad I hedder eller f.eks. med sjove symboler, der har en særlig betydning for jeres familie. 

Stickers til børneværelset

Gør leg og sjov, når børn skal lære. Børn har måske en tendens til at lære bedre, når de får visualiseret det de skal lære. Hvis de derfor skal lære at tælle til ti, kan det være en god ide at sætte nogle sjove stickers op, som gør at børnene kan huske tallet pga. farven eller det motiv der er ud fra det enkelte tal.

Gå ind og kig på de mange stickers, der er at finde til meget skarpe priser.