Erfaren erhvervs- og portrætfotograf

02 april 2020 marie_pedersen

Fotograf Møller Thomsen forstår sig på kvalitet og har øje for detaljen. Gennem sine billeder forstår han at fortælle, sælge og skabe. Han har mildest talt fået faget ind med modermælken, og har lige så længe han kan huske, været omgivet af billedfremkaldelse i mørkekammer og masser af øvelse med farens udstyr. Alt dette har skabt en solid baggrund for et virke som professionel fotograf.

Efter mere end ét årti uden fotografering, vendte Møller Thomsen tilbage til den passion, der havde bragt ham så meget glæde, og skal gøre det mange år endnu.

Efter en årrække med arbejde inden for metalindustrien og som selvstændig arkitekt, arbejder Fotograf Møller Thomsen som professionel fotograf i Skive.

Fotograf Møller Thomsen er stolt af sit fag, og bryster sig af altid at levere topkvalitet hurtigt, og til priser der ikke sprænger kundens budget. Han kan desuden lidt af hvert, og gør sig både i portrætfotografi, produktfotografi og erhvervsfotografi. Han har i en årrække arbejdet målrettet med at forfine sine kompetencer inden for erhvervs- og produktfotografi, for derved at kunne booste virksomheders visuelle identitet. Når det gælder produktfotografi, lægger Fotograf Møller Thomsen vægt på, at produktet bliver vist med en perfekt kombination af helhed og detaljer. Hans tanker om portrætter, og særligt inden for erhvervsfotografi, bærer præg af et ønske om at vise virksomhedens identitet gennem billederne.

Møller Thomsen tilbyder foruden erhvervsfotografering også portrætfotografering for private. Her er hans vision klar: at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet, og forevige begge dele i et perfekt udført stykke fotografisk arbejde.

Fotograf Møller Thomsen er på alle måder anbefalelsesværdig. Hans kreativitet, professionalisme og evne til at skabe, danner grundlaget for hans altid gennemarbejdede projekter.

Vælg Fotograf Møller Thomsen, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Han sætter kunden højest, og vægter dennes tilfredshed meget højt.

https://www.solroedfoto.dk/